For personal assistance booking hotels from our collection around the world, please call 1-866-990-9491; for residences, please call 1-855-384-7242.

 • Free WiFi with I Prefer
 • Room Upgrade with I Prefer
 • Early Check-In and Late Check-Out with I Prefer
 • Points for Free Nights with I Prefer
 • Member-Only Rates with I Prefer
Instant perks with booking
Free WiFi
Room Upgrade
Early Check-In / Late Check-Out
Rewards Points for Free Nights
Members-Only Rates
Close
Get instant benefits with I Prefer Hotel Rewards at more than 700 hotels in over 85 countries
 • Free WiFi with I Prefer
 • Room Upgrade with I Prefer
 • Early Check-In and Late Check-Out with I Prefer
 • Points For Free Nights with I Prefer
 • Member-Only Rates with I Prefer

Free WiFi • Room Upgrade • Early Check-In/Late Check-Out • Points For Free Nights • Member-Only Rates

Check-In
Check-Out
Select Adults
Select Children
Close
Get instant benefits with I Prefer Hotel Rewards at more than 700 hotels in over 85 countries

Privacy Policy - Norsk

Languages
 

Preferred Hotel Group, Inc. ("PHG", "vi", "oss" eller "vår") har opprettet disse personvernreglene ("Personvernregler") for å informere deg om hvordan vi samler, bruker, deler og sikrer dine personlige opplysninger på nettstedene https://preferredhotels.com, https://iprefer.com, https://www.preferredgolf.com og https://www.phgconsulting.com ("Nettstedene"), som vi eier og fungere som data controller for. 

Disse personvernreglene dekker følgende: 

I. Innsamlet informasjon 

II. Vårt juridiske grunnlag for behandling av informasjonen din 

III. Hvordan vi bruker informasjonskapsler og andre teknologier 

IV. Hvordan vi bruker informasjonen din 

V. Hvordan vi deler informasjonen din  

VI. Mindreårige 

VII. Ikke spor 

VIII. Overføringer og lagring av informasjon 

IX. Dine rettigheter vedrørende informasjonen din 

X. Dataoppbevaring 

XI. Tredjeparts nettsteder, innhold og ressurser 

XII. Sikkerhet 

XIII. Personvernsoppdateringer 

XIV. Kontakt oss 

I. Innsamlet informasjon 

Informasjon du gir oss. Når du bruker våre nettsteder, for eksempel når du reserverer et rom med én av våre Preferred-eiendeler, eller benytter deg av spesialtilbud via I Prefer -lojalitetsprogrammet, vi, eller våre tjenesteleverandører (som opptrer på våre vegne) samler inn "personlige opplysninger" (som er informasjon som alene eller når kombinert med annen informasjon kan brukes til å identifisere deg) som du gir oss, som for eksempel for- og etternavn, e-postadresse, telefonnummer(-re), postadresse og (når du kjøper reise eller foreta en bestilling over nettet) betalingskortinformasjon. Vi samler også mer spesifikk informasjon som du oppgir, som reiseadferd og livsstil. Noen av denne mer spesifikke informasjonen samles på nettsidene våre, og noen hentes fra kilder slik som BRC-er (Business Reply Card) som inngår i ulike handelspublikasjoner, og markedsføringsdatabaseformularer som distribueres i resepsjonen til alle Preferred-eiendeler. 

Informasjon samlet \automatisk. Når du bruker nettsidene, vil vi eller våre tjenesteleverandører også samle inn opplysninger om bruken av nettstedene og enheten du bruker til å få tilgang til nettstedene (f.eks. din/ditt datamaskin, nettbrett, telefon, osv.) som f.eks. IP-adresse og landsstedsadresse, nettleserinformasjon (inkludert nettlesertype, -funksjoner og -språk), operativsystem, datoen og klokkeslett du fikk tilgang til nettstedene, og informasjon om bruk av nettsteder, inkludert stier som tas når du flytter fra én nettside til en annen nettside (dvs. din "klikkstrøm"-aktivitet).  

Informasjon fra tredjeparter. Vi mottar også data fra eksterne kilder, og kombinerer denne informasjonen med annen informasjon om deg for å legge til rette for mer relevant, målrettet kommunikasjon, samt utvikle produkter og tjenester som bedre passer kundens behov. 

II. Vårt juridiske grunnlag for bruk av informasjonen din 

Hvis du bruker nettstedene våre i EØS-området, krever loven at vi sikrer at vi kun behandler dine personlige opplysninger der vi har et juridisk grunnlag for å gjøre det. Vi behandler bare personlige opplysninger der minst ett av følgende gjelder: 

 • Hvis det er i våre legitime interesser eller de legitime interessene til andre (for eksempel våre Preferred-eiendeler) å bruke dine personlige opplysninger. Det er for eksempel i våre legitime interesser å bruke dine personlige opplysninger til å forbedre nettstedene våre, og dele dine personlige opplysninger med tredjeparter som tilbyr tjenester til oss relatert til nettstedene våre. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan vi bestemmer når en bestemt bruk er i våre legitime interesser, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktopplysningene nedenfor. 

 • Vi må bruke dine personlige opplysninger til å utføre vårt ansvar i henhold til en kontrakt vi har med deg (inkludert, for eksempel, behandling av dine bestillinger, oppfyllelse av dine reiselaterte bestillinger og administrering av vårt I Prefer-lojalitetsprogram. 

 • Noen ganger kan vi be om ditt samtykke til å bruke visse typer personlige opplysninger (for eksempel ved å be deg om å krysseav en elektronisk boks). Under disse omstendighetene vil samtykket ditt være vårt juridiske grunnlag for å behandle dine personlige opplysninger. Hvis du har gitt samtykke, kan du trekke det tilbake når som helst. Du kan gjøre dette ved å "melde deg ut" hvor vi gir deg muligheten til å gjøre det, eller ved å kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor. 

III. Hvordan vi bruker informasjonskapsler og andre teknologier 

Informasjonskapler.Vi bruker informasjonsteknologi som en del av nettstedenes statistiske rapportering og til andre formål knyttet til å gjøre nettstedene tilgjengelige for deg. En informasjonskapsel er et lite stykke informasjon sendt av et nettsted som lagres på harddisken av datamaskinens nettleser. Den inneholder informasjon som et nettsted må trenge for tilpasse opplevelsen din, blant annet ved å avgjøre om du er logget på kontoen din. 

Hvis du foretrekker det, kan du konfigurere nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler, eller varsle deg når en informasjonskapsel er blitt innstilt. Hver nettleser er forskjellig, så sjekk "Hjelp"-menyen i nettleseren din for å lære hvordan du endrer informasjonskapslene dine og personverninnstillingene dine. Hvis du vil ha mer informasjon om HTTP-informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, eller begrense hvilke kategorier av informasjonskapsler du ønsker å godta, kan du lese informasjonen på www.allaboutcookies.org/manage-cookies/. Men hvis du avviser informasjonskapsler, kan bruken av nettstedene bli påvirket. 

Websignal. Et websignal er et elektronisk bilde, også kalt en enkeltpiksel eller klar GIF som er plassert i koden til en nettside eller i e-poster. Nettstedene bruker websignaler og lignende teknologier til å spore trafikmønstrene til brukere når de navigerer fra én side til en annen. Denne informasjonen kan hjelpe oss med å forbedre brukerens nettleseropplevelse. Vi bruker også websignaler via en tredjeparts nettstedanalyseleverandør, samt standard nettserverloggfiler, for å hjelpe oss med å telle besøkende og evaluere den tekniske kapasiteten til nettsidene. Denne informasjonen forteller oss hvor mange som besøker nettstedene, og hjelper oss med å bestemme hvordan vi skal ordne sider på en mest mulig brukervennlig måte. 

IV. Hvordan vi bruker informasjonen din 

Vi (og våre tjenesteleverandører) vil bruke dine personlige opplysninger til følgende formål: 

 • Å gi nettstedsfunksjoner og -funksjonaliteten til deg. 

 • Å legge til rette for hotellreservasjoner og oppleveskjøp. 

 • Å gi deg belønninger gjennom I Prefer-lojalitetsprogrammet, og å informere deg om spesielle kampanjer som varer gjennom hele året. 

 • Å identifisere deg som avsender av, og for å behandle, e-postene dine. 

 • Å svare på spørsmål og kommentarer. 

 • Å forbedre og skreddersy nettstedene for deg (for eksempel ved å gi innhold eller funksjoner som samsvarer med interessene dine), og for å forbedre den samlede opplevelsen for alle brukere av nettstedene. 

 • Å sende deg e-post eller postbrev om spesialtilbud eller kampanjer, hvis du har samtykket til dette. 

 • Å introdusere ekstra verdiskapende tjenester som tilbys av våre partnere og som vi føler kan være av interesse for deg, hvis du har samtykket til dette. 

Vi kan anonymisere informasjonen din (for eksempel ved å samle den med sammen andre personers personlige opplysninger slik at den ikke lenger identifiserer deg) og bruke den til andre formål i anonymisert form. 

 V. Hvordan vi deler informasjonen din 

Vi deler dine personlige opplysninger til følgende formål: 

 • Våre sanarbeidspartnere: Andre PHG-bedrifter (våre "Tilknyttede selskaper") bruker i fellesskap personlige opplysninger til formålene som er beskrevet i dise personvernreglene, der dette er akseptabelt i henhold til gjeldende lov. 

 • Forretningssoverføringer: Hvis en tredjepart overtar alle eller nesten alle eiendelene våre, vil dine personlige opplysninger og annen informasjon som vi har samlet inn i forbindelse med nettstedene, overføres til en slik tredjepart som en del av våre forretningsmessige eiendeler. Hvis en konkurs- eller omorganiseringsprosedyre blir satt i verk av eller mot oss, vil all slik informasjon bli ansett som en del av våre eiendeler og kan bli solgt eller overført til tredjeparter. 

 • Juridiske formål: Vi vil dele dine personlige opplysninger med tredjeparter (inkludert, eventuelt, myndigheter) hvis det vi er påkrevd eller oppmuntret til å gjøre det ved lov, eller hvis vi mener at slik handling er nødvendig eller tilrådelig for å: (1) være i samsvar med lovens krav eller i samsvar med en sak som blir reist mot oss (2) beskytte eller forsvare våre juridiske rettigheter eller eiendom, nettstedene eller brukerne våre; (3) undersøke, forebygge eller iverksette tiltak vedrørende ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel, situasjoner som medfører potensielle trusler mot den fysiske sikkerheten til enhver person, eller brudd på bruksvilkårene våre; og/eller (4) en annen årsak etter eget skjønn.  

 • Tjenesteytere: Vi bruker tredjeparter til å utføre tjenester på våre vegne, for eksempel betalingsbehandling, e-postmarkedsføring, analyser, kampanjer og kundeservice. Disse tjenesteleverandørene vil få tilgang til dine personlige opplysninger i det grad det er nødvendig for å utføre oppgavene deres. Vi deler for eksempel bankdetaljer og betalingskortinformasjon med betalingsbehandlere når du oppgir betalingskort i forbindelse med et kjøp. 

VI. Mindreårige årige 

Nettstedene er kun beregnet for bruk av personer som er minst 18 år. Derfor samler vi ikke, og vil ikke bevisst samle, personlige opplysninger fra noen vi vet er under 18 år. Hvis du er under 18 år, kan du ikke bruke nettstedene med mindre forelder eller verge har gitt oss samtykke til din bruk av disse nettstedene. 

VII. Ikke spor 

Fordi en enhetlig teknologisk standard ikke er utviklet ennå, tar vi for øyeblikket ikke tiltak for å svare på Ikke spor-signaler. Vi fortsetter å gjennomgå ny teknologi og kan komme til å vedta en standard når én er opprettet. 

VIII. Overføringer og lagring av informasjon 

Hvis du bor i et annet land enn USA, bør du være oppmerksom på at dataene vi samler inn fra deg, blir overført til og lagret i USA. Lovene i USA kan ikke beskytte personvern for informasjonen din på samme nivå som blir gitt av lovene i landet der du bor. For å beskytte personvern vil vi kun overføre personlige opplysninger fra EØS til USA hvis ett av følgende gjelder: Vi har inngått en avtale med standardkontraktsklausuler (godkjent av EU-kommisjonen eller en databeskyttelsesmyndighet) med en/et tjenesteleverandøre eller tilknyttet om overføringen; tjenesteleverandøren som overfører dataene, er sertifisert i henhold til EU-US Privacy Shield Framework; eller du gir uttrykkelig samtykke til overføringen. 

Hvis du har spørsmål om vår overføring av personlige opplysninger til USA, eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte oss ved hjelp av detaljene nedenfor. 

IX. Dine rettigheter vedrørende informasjonen din 

Hvis du er i EØS, har du visse tilleggsrettigheter i forbindelse med dine personlige opplysninger. Hvis du vil ha ytterligere informasjon om disse, eller ønsker å utøve dem, kan du kontakte oss når som helst ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor. Du har rett til å be oss om å: 

 • gi tilgang til personlige opplysninger vi har om deg 

 • oppdatere noen av dine personlige opplysninger som er utdaterte eller feilaktige; 

 • slette all personlige opplysninger som vi holder om deg 

 • begrense måten vi behandler dine personlige opplysninger på; 

 • hindre behandling av dine personlige opplysninger for direkte markedsføring 

 • gi dine personlige opplysninger til en tredjeparts tjenesteleverandør; 

 • gi deg en kopi av personlige opplysninger som vi holder om deg; eller 

 • vurdere eventuelle gyldige innvendinger du måtte ha om vår bruk av dine personlige opplysninger. 

Vi vil vurdere alle slike forespørsler og gi vårt svar innen rimelig tid (og under alle omstendigheter innen tidsperiodes som kreves av gjeldende lov). Vær imidlertid oppmerksom på at visse personlige opplysninger kan være unntatt fra slike forespørsler under visse omstendigheter. Hvis et unntak gjelder, vil vi fortelle deg dette når du svarer på forespørselen din. Vi kan be om at du gir oss informasjon som er nødvendig for å bekrefte identiteten din før vi svarer på eventuelle forespørsler du gjør. 

Du kan når som helst be oss om å slutte å bruke dine personlige opplysninger til reklame eller markedsføringsformål. Hvis du ønsker å gjøre dette, følg fjerningsinstruksjonene i enhver kommunikasjon du mottar, eller kontakt oss ved hjelp av informasjonen nedenfor. 

X. Dataoppbevaring 

Vi lagrer vanligvis informasjon knyttet til kontoen din til den ikke lenger er nødvendig for å yte tjenester til deg, til du ber oss om å slette den, eller til kontoen din slettes, avhengig av hva som kommer først. Det er imidlertid noen unntak fra denne generelle regelen. Vi vil beholde informasjon fra slettede kontoer for å overholde loven, forhindre svindel, samle avgifter, løse tvister, feilsøke problemer, bistå med undersøkelser, håndheve avtalene våre og ta andre handlinger som tillatt ved lov. For mer informasjon, kontakt oss ved hjelp av detaljene nedenfor. 

XI. Tredjeparts nettsteder, innhold og ressurser 

Vær oppmerksom på at når du bruker nettsidene, kan du bli ledet via koblinger eller andre midler til tredjeparts nettsteder, innhold og ressurser som ikke er tilknyttet nettstedene eller PHG. Disse/dette tredjeparts nettstedene, innholdet og ressursene kan sende sine egne informasjonskapsler til besøkende, samle inn data og/eller be om og bruke dine personlige opplysninger på andre måter enn de som er angitt i disse personvernreglene. Personvernregler for disse tredjepartene kan være svært forskjellige fra disse personvernreglene. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksisen til tredjepartsleverandører av disse/dette andre nettstedene, innholdet og ressursene, og kan ikke gi deg informasjon om sikkerheten til personlige opplysninger de samler inn. 

XII. Sikkerhet 

Vi vil ta rimelige skritt for å beskytte sikkerheten og integriteten til all personlige opplysninger som blir gitt til disse nettstedene. Vær imidlertid oppmerksom på at vi ikke kan garantere at informasjon som overføres via Internett eller lagres på systemet vårt eller på annen måte er under vår bevaring, vil være helt trygg mot ulovlig innbrudd fra andre. Vi har ingen ansvar for å avdekke din informasjon på grunn av feil eller uautoriserte handlinger fra tredjeparter under eller etter overføring eller lagring av dine personlige opplysninger. 

XIII. Personvernsoppdateringer 

Fra tid til annen kan vi revidere disse personvernreglene for å gjenspeile tiltak i gjestfrihetsbransjen, endringer i lov eller teknologi, eller endringer i personvernspraksis. Hvis vi foretar noen vesentlige endringer, vil vi gi deg et tydelig varsel før endringen trer i kraft. Vi oppfordrer deg til regelmessig å gjennomgå denne siden for den nyeste informasjonen om personvernspraksisen vår. 

XIV. Kontakt oss 

Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående personvernspraksis, kan du kontakte oss ved å bruke følgende detaljer: 

E-post: Privacy@PreferredHotels.com 

Post: Preferred Hotel Group, Inc. 

Personvernregler for forbrukere
311 South Wacker Drive
Suite 1900
Chicago, Illinois 60606 USA 

Hvis du er i EØS, og du har klager om hvordan vi bruker dine personlige opplysninger, har du også rett til å sende inn en klage til databeskyttelsesmyndigheten i ditt land eller søke om hjelp gjennom lokale domstoler hvis du tror rettighetene dine har blitt brutt. En liste over databeskyttelsesmyndigheter er tilgjengelig her 

Ikraftstedelsesdato: 24. mai 2018 

16293339.2
205640-10100