For personal assistance booking hotels from our collection around the world, please call 1-866-990-9491; for residences, please call 1-855-384-7242.

  • Free WiFi with I Prefer
  • Room Upgrade with I Prefer
  • Early Check-In and Late Check-Out with I Prefer
  • Points for Free Nights with I Prefer
  • Member-Only Rates with I Prefer
Instant perks with booking
Free WiFi
Room Upgrade
Early Check-In / Late Check-Out
Rewards Points for Free Nights
Members-Only Rates
Close
Get instant benefits with I Prefer Hotel Rewards at more than 700 hotels in over 85 countries
  • Free WiFi with I Prefer
  • Room Upgrade with I Prefer
  • Early Check-In and Late Check-Out with I Prefer
  • Points For Free Nights with I Prefer
  • Member-Only Rates with I Prefer

Free WiFi • Room Upgrade • Early Check-In/Late Check-Out • Points For Free Nights • Member-Only Rates

Check-In
Check-Out
Select Adults
Select Children
Close
Get instant benefits with I Prefer Hotel Rewards at more than 700 hotels in over 85 countries

I Prefer Program Terms and Conditions - Norsk

Languages
 

Se personvernsregler for Preferred Hotels & Resorts.

Gyldig fra dato: 16. mars 2017

I PREFER HOTEL BONUSPROGRAM

I Prefer-programmet ("Program") er et kundelojalitetsprogram som tilbys av Preferred Hotels & Resorts (" PH&R") som belønner I Prefer-medlemmer (som definert nedenfor) som bor på deltakende hoteller (som definert nedenfor). Etter at du har registrert deg i programmet og blitt I Prefer-medlem, vil du kunne tjene poeng ("I Prefer-poeng") for kvalifiserte opphold eller kvalifiserte aktiviteter på deltakende hoteller. Deretter kan du løse inn I Prefer-poeng som beskrevet nedenfor for permier slik som bonussertifikater (som definert nedenfor).

GENERELLE VILKÅR OG BETINGELSER

Deltakelse i programmet er underlagt disse vilkårene og betingelsene og Personvernregler for Preferred Hotels & Resorts som er innlemmet heri (samlet kalt "Programvilkårene"). Det er ditt ansvar å lese og forstå programvilkårene.

PH&R kan endre programvilkårene etter eget skjønn uten varsel, inkludert, men ikke begrenset til, endring av medlemskapsberettigelse; endring medlemskapsfrynser; endring av hvordan I Prefer-poeng tjenes; og endring av hvor mange I Prefer-poeng som kreves for å innløse en premie. Eventuelle endringer i programvilkårene vil bli vist i programvilkårene på IPrefer.com-nettstedet, og vil tre i kraft umiddelbart hvis ikke annet er oppgitt. Vi vil publisere et fremtredende varsel på IPrefer.com-nettstedet for å varsle deg om eventuelle vesentlige endringer i programvilkårene og angi siste oppdateringsdato øverst i programvilkårene eller personvernreglene.

PH&Rkan når som helst avslutte programmet med eller uten varsel. Oppsigelsesprosessen vil bli kunngjort ved oppsigelsestidspunktet.

Medlemskap i programmet, opptjeningen av I Prefer-poeng og innløsning av I Prefer-poeng ugyldiggjøres hvor det er forbudt ved lov, og er underlagt gjeldende reglementer.

Mottak av belønninger inkludert belønningssertifikater eller innløsning av I Prefer-poeng kan være skattepliktige. Eventuell skatteforpliktelse, inkludert avsløring, forbundet med mottak av belønninger, inkludert belønningssertifikater eller bruk av I Prefer-poeng, er utelukkende ditt ansvar. PH&R er ikke ansvarlig for eventuelle skatteforpliktelser, avgifter eller andre kostnader i forbindelse med utstedelse av premier, belønningssertifikater inkludert. Du bør sjekke med skatterådgiveren om mulige skatteimplikasjoner.

REGISTRERING AV MEDLEMSSKAP

Du kan søke om å bli medlem av programmet ("I Prefer-medlem ") ved å fylle ut søknaden på IPrefer.com-nettstedet, ved å ringe (877) 497-6976 eller de internasjonale nummerene som er oppført på https://www.IPrefer.com/contact-us eller på et deltakende hotell og ved å følge de aktuelle instruksjonene for innsending av søknaden. For å blit et I Prefer-medlem, må du ha en gyldig e-postadresse på registreringstidspunktet. Hver e-postadresse kan bare brukes til ett I Prefer-medlem. Du må også være minst 18 år eller i myndighetsalder på stedet hvor du bor, avhengig av hva som er eldre, for å bli et I Prefer-medlem. Selskaper, foreninger eller konserner kan ikke være medlemmer av programmet. Når I Prefer-medlemskapet ditt er godtatt, vil du motta et virtuelt medlemskort med I Prefer-medlemsnummeret ditt ("I Prefer-medlemsnummer"). PH&R kan avvise søknader om medlemskap i programmet etter eget skjønn og uten skriftlig varsel.

Du kan bare registrere deg selv i programmet, og kan bare opprettholde én medlemskonto. Bare du kan tjene eller innløse I Prefer-poeng knyttet til I Prefer-medlemsnummeret ditt. Unntatt som beskrevet i disse programvilkårene, er medlemskap og detS fordeler som definert nedenfor ikke overførbare og kan ikke lånes eller selges til en annen person.

PH&R kan uten varsel si opp en I Prefer-medlemskonto etter eget skjønn, av hvilken som helst grunn som kan inkludere, men ikke er begrenset til: (a) brudd på programvilkårene; (b) feilaktig fremstilling av eventuell informasjon eller misbruk av programmet; (c) bevis på svindel, misbruk eller mistenksom aktivitet; (d) brudd på nasjonal, statlig eller lokal lov eller forskrift i forbindelse med bruk av programfordeler; (e) manglende betaling for hotellavgifter; (f) opprettholdelse av mer enn én aktiv konto per I Prefer-medlem eller (g) eventuelle handlinger som er til skade for programmet eller dets deltakende hoteller, noe som PH&R vil avgjøre etter eget skjønn.

Du kan når som helst avslutte I Prefer-medlemskapet ved å sende et brev til I Prefer, Preferred Hotels & Resorts, 311 South Wacker Drive # 1900, Chicago, IL 60606 eller en e- post til IPrefer@PreferredHotels.com der du formidler et ønske om å si opp din/ditt medlemskap, navn, e-postadresse og I Prefer-medlemsnummer. Din medlemskapskonto avsluttes på datoen korrespondansen din blir mottatt av PH&R.

Hvis I Prefer-medlemskapet blir avsluttet av deg eller PH&R, vil alle I Prefer-poeng i kontoen din og dine medlemsfordeler gå umiddelbart etter oppsigelsen. Hvis du søker om medlemskap på et senere tidspunkt, vil du ikke gjenvinne noen I Prefer-poeng eller tidligere medlemsavgift som er gått tapt fra din tidligere medlemskonto.

I Prefer-poeng kan ikke innløses hvis et I Prefer-medlem blir inaktivt, i hvilket tilfelle I Prefer-poeng i I Prefer-medlemskonto vil bli avsluttet. Et I Prefer-medlemmet betraktes som «Inaktivt» hvis i løpet av en 24-måneders periode (a) I Prefer-medlemmet ikke har bodd på et deltakende hotell; (b) I Prefer-medlemmet ikke har tjent, mottatt eller innløst noen I Prefer-poeng; eller (c) I Prefer-medlemmet ikke har innløst noen belønningssertifikater som er opptjent gjennom programmet.

DELTAKENDE HOTELLER

Medlemsfordeler, I Prefer-poeng og belønningskvitteringer blir bare gitt av hoteller som deltar aktivt i programmet ved innsjekkingstidspunktet. ("Deltakende hoteller") En liste over deltakende hoteller er tilgjengelig på www.IPrefer.com. PH&R er ikke ansvarlig for hoteller som trekker seg fra programmet.

Hvis et hotell sier opp statusen sin som et deltager hotell etter at du har gjort en reservasjon, men før du sjekker inn, vil belønningssetifikatet ikke lenger være gyldig på dette hotellet, selv om reservasjonen din ble gjort før hotellets oppsigelsesdato.

OPPTJENING AV I PREFER-POENG

I Prefer-poeng kan opptjenes bare på hotellopphold på deltakende hoteller oppført på www.IPrefer.com. Denne listen kan oppdateres når som helst etter PH&Rs eget skjønn.

For å tjene I Prefer-poeng må et I Prefer-medlem booke et opphold på et deltakende hotell via én av følgende kvalifiserte bookingkanaler med et gyldig I Prefer-medlemsnummer. Et "opphold" er enten én natt eller det totale antall påfølgende netter på samme hotell. Kvalifiserte reservasjoner må inneholde et gyldig I Prefer-medlemsnummer på bookingtidspunktet eller legges til reservasjonen under eller før innsjekking. Hvis ikke, vil reservasjonen ikke være kvalifisert til å gi I Prefer-poeng. I Prefer-poeng vil ikke bli opptjent for reservasjoner som gjøres før I Prefer-medlemmet har mottatt et I Prefer-medlemsnummer. I Prefer-poeng vil bare bli kreditert til I Prefer-medlemsnummeret som ble oppgitt på bookingtidspunktet. Bare ett I Prefer-medlemsnummer kan være knyttet til hver reservasjon. Bare priser som er booket for Deltakende hoteller gjennom de "kvalifiserte bookingkanalene" som beskrevet nedenfor, er kvalifisert til å gi I Prefer-poeng. Noen priser og/eller reservasjoner, som for eksempel gratisopphold eller byttehopphold, medarbeder-/industri-/flymannskaps-, gruppepriser, engros- turoperatørpriser, reservasjoner betalt med engroskuponger eller flykuponger, og avbestillte/manglende bestillinger vil kanskje ikke være kvalifisert for I Prefer-poeng. I tillegg kan deltakende hoteller også ekskludere visse priser fra å tjene I Prefer-poeng (for eksempel bedriftsforhandlede priser).

Et I Prefer-medlem vil bare motta I Prefer-poeng for en kvalifiserende reservasjon etter at I Prefer-medlemmet fullfører hans/hennes opphold, har sjekket ut og betalt i sin helhet for oppholdet. I Prefer-medlemmet må ha et aktivt medlemskap ved utsjekkingstidspunktet. Opphold som er fullt eller delvis betalt av I Prefer-belønningssertifikater er kvalifisert for I Prefer-poeng. Manglende oppmøte og avbestilte opphold vil ikke være gyldige selv om de er fullt betalt. I Prefer-poeng vil være tilgjengelig innen syv (7) dager etter avreise.

I Prefer-poeng beregnes ut fra Bestillingsinntekter og beregningen inkluderer ikke skatter, serviceavgifter, feriekostnader eller drikkepenger. ("Bestillingsinntekter"). Deltakende hoteller kan etter eget skjønn velge å tildele I Prefer-poeng på avgifter utenom romavgifter inkludert mat og drikke, spa, parkering, forretningssenter, kjøpesentre, telekommunikasjon, vaskeritjenester, klesvask, treningssenter, filmer på rommet eller spill, tips og drikkepenger, gebyr og avbestillingsgebyr. I tillegg kan deltakende hoteller etter eget skjønn velge å tildele flypoeng i tillegg til I Prefer-poeng. PH&R og deltakende hoteller kan av og til tilby andre muligheter til å tjene I Prefer-poeng, inkludert kampanjer og andre kjøpsmuligheter. Disse tilbudene kan være midlertidige og avbrytes når som helst etter PH&Rs eller de deltakende hotellenes eget skjønn. Slike tilbud ugyldiggjøre hvor de er forbudt ved lov.

Hotelopphold som betales i ikke-amerikanske valutaer vil bli konvertert til en valutakurs som bestemmes av PH&R. Dette kan være valutakursen som brukes av deltagerhotellet ved innsjekking, ved utsjekking, eller en annen rate valgt av PH&R.

Kvalifiserte bookingkanaler og raten for oppsamlingen av I Prefer-poeng for kvalifiserte bookinger er beskrevet nedenfor.

Kvalifisert bookingkanal

I Prefer-poeng som tildeles per hver $ 1 (USD) utbetales ved utsjekking for bestillingsinntekter

IPrefer.com, PreferredHotels.com, PreferredGolf.com

10

Preferred Hotels & Resorts-kundesentre

10

Reisebyråbestillinger (unntatt nettbaserte reisebyråer, inkludert, men ikke begrenset til, Travelocity, Orbitz, Expedia og Hotels.com)

10

Hotellnettsted

10

Bestillinger direkte fra hotell, som f.eks. telefonbestillinger

10

Hvis du ikke ble korrekt kreditert for oppholdet ditt eller tror at I Prefer-poengsaldoen din er unøyaktig, kan du kreve en justering fra PH&R innen seks (6) måneder etter utsjekkingsdatoen ved å bruke "Be om poeng"-funksjonen på IPrefer.com og følge instruksjonene. Dette innebærer å legge ved en elektronisk kopi av din endelige hotellregning som reflekterer kostnadene du krever poeng for. Poengforespørsler vil ikke bli akseptert før du har lagt ved en folio. Unnlatelse av å gi tilstrekkelig og uendret informasjon eller dokumentasjon kan resultere i at slike I Prefer-poeng blir avvist. For I Prefer-medlembeskyttelse må medlemmet beholde all(e) kvitteringer og dokumentasjon til I Prefer-poengene er riktig kreditert til I Prefer-medlemmets konto.

I Prefer-poeng blir lagt til kundens data under gjestereserveringen på innsjekkingstidspunktet. Endringer i reservasjonen ved innsjekking eller etter innsjekking må rapporteres til PH&R av I Prefer-medlemmet eller det deltakende hotellet innen seks (6) måneder etter utsjekking for det aktuelle oppholdet for at I Prefer-poengberegning skal reflektere ny informasjon.

PH&R kan til enhver tid justere kontosaldoen til et I Prefer-medlem etter eget skjønn.

I Prefer-poeng er et gjenspeiling av et I Prefer-medlems deltakelse i programmet og har ingen uavhengig verdi. Påløpte I Prefer-poeng vil ikke anses som I Prefer-medlemmets eiendom. I Prefer-poeng kan ikke innløses i kontanter eller annen form for kreditt. Bruk av ordet "tjene" i markedsføringsmateriell og disse programvilkårene i forbindelse med I Prefer-poeng skal bety å samle I Prefer-poeng som mål for deltakelse i programmet og betyr ikke at I Prefer-poeng har noen verdi. I Prefer-poeng kan bare innløses for premier, slik det er gitt her, og bare når det kombineres med de andre forutsetningene for innløsning, inkludert en aktiv I Prefer-konto. I Prefer-poengene skal kun kunne brukes av I Prefer-medlemmet, og kan ikke overføres til en annen person unntatt som beskrevet i disse vilkårene. I Prefer-medlemmer kan overføre I Prefer -poeng til et annet {I Prefer-medlem ved å sende en overføringsforespørsel til IPrefer@PreferredHotels.com. Overføringsforespørselen bør omfatte det overførende medlemmets I Prefer-medlemsnummer, det mottakende I Prefer-medlemmets I Prefer-medlemsnummer og antall I Prefer-poeng som det overførende I Prefer -medlemmet vil overføre til det mottakende I Prefer-medlemmet. I tilfelle et I Prefer-medlem dør, kan PH&R etter eget skjønn overføre uinnløste I Prefer-poeng til et annet I Prefer-medlem ved PH&Rs mottak og gjennomgå all forespurt dokumentasjon og kommunikasjon inkludert dødsattest. For å be om en overføring av I Prefer-poeng ved død, send en e-post til IPrefer@PreferredHotels.com. Salg eller byttehandel på I Prefer-poeng er forbudt. I Prefer-poeng som er overført, solgt eller tildelt i forbindelse med salg eller byttehandel, kan konfiskeres eller kanselleres.

INNLØSING AV I PREFER-POENG

E I Prefer-medlem kan innløse I Prefer-poeng for å skaffe belønningssertifikater som angitt i det nåværende belønningsdiagrammet på IPrefer.com ("Belønningssertifikat"). I Prefer-medlemmer kan innløse sine I Prefer-poeng ved å logge på I Prefer-kontoen på IPrefer.com. I Prefer-poeng vil bli trukket fra hans eller hennes konto når innløsningstransaksjonen er fullført. Du må ha tilstrekkelige I Prefer-poeng i kontoen din for transaksjonen, og I Prefer-kontoen din må være aktiv, som beskrevet i disse programvilkårene.

Det er I Prefer-medlemmets eneansvar å bli informert om programmet og å innløse I Prefer-poengene.

Alle belønningssertifikater er underlagt visse begrensninger, inkludert disse programvilkårene, vilkårene på belønningssertifikatene og e-posten for belønningssertifikatet.

Belønningssertifikater kan ikke selges, auksjoneres, byttes, selges eller kjøpes. Eventuelle belønningssertifikater som er tilegnet på den måten, anses å ha blitt tilegnet på uærlig vis og ugyldiggjøres. Belønningssertifikater ugyldiggjøres dersom de kopieres eller endres.

Belønningssertifikater vil ikke bli erstattet, utstedt på nytt eller kreditert dersom de blir mistet, stjålet eller på annen måte destruert, med mindre det er godkjent av PH&R etter eget skjønn. Forespørsler skal sendes til IPrefer@PreferredHotels.com.

MEDLEMSKAPSNIVÅER OG FORDELER

Programmet tilbyr to medlemskapsnivåer basert på antall I Prefer-poeng som er opptjent av et medlem.

Fordeler

Insider(0-49,999 poeng)

Elite(50 000+ poeng)

Poeng opptjent per kvalifisert US $1 som blir brukt

10

15

Løs inn poeng for bonussertifikater med kontantverdi som er gyldig for gratis netter, bespisning og kurbadtjenester*

Romoppgradering**

Gratis Internett

Prioritert tidlig innsjekking, sen utsjekking**

Velkommsgave

 

*Avhenger av hotell
**Basert på tilgjengelighet ved innsjekking

 

       

Insider

Insiderstatus vil bli gitt til alle I Prefer-medlemmer når PH&R aksepterer medlemskapet ditt.

Elite

Elite-status vil bli gitt til alle medlemmer som tjener 50 000 eller flere I Prefer-poeng i løpet av ett år fra datoen for innrulling i programmet og starter på nytt hvert år på årsdagen for I Prefer-medlemmets innrulling i programmet. Elite-medlemskap vil bli gitt så snart medlemmet tjener 50 000 I Prefer-poeng og vil fortsette i løpet av det neste året av medlemskap i programmet. Elite-status utløper ved slutten av neste år av medlemskap i programmet. På den tiden vil medlemmet få ett år med medlemskap i programmet med Insider-status, med mindre I Prefer-medlemmet har tjent nok I Prefer poeng for Elite-status.

PH&R vil gjøre sitt beste for å levere I Prefer-medlemsfordeler til I Prefer-medlemmer. Vær oppmerksom på at en romoppgradering blir gitt basert på tilgjengelighet ved innsjekking. Hvis hotellet er fullt, kan det ikke levere en oppgradering, og må informere medlemmet om hvorfor rommet ikke kan oppgraderes. En romoppgradering er definert som, men ikke begrenset til: høyere romkategori, bedre utsikt (dvs. havutsikt), "klubbnivå", høyere etasje, samme romkategori, men flere kvadratfot eller bedre layout. Oppgrader til samme romkategori, men flere kvadratfot eller bedre layout.

Ikke alle fordeler vil være tilgjengelige på alle deltakende hoteller. PH&R er ikke ansvarlig for refusjon eller for eventuelle følgeskader som skyldes manglende levering av disse fordelene.

MEDLEMSKAPSKONTO

I Prefer-medlemmer kan se deres kontoinformasjon, nåværende I Prefer-poengsaldo, forrige aktivitet og oppdaterer deres personlige opplysninger og kommunikasjonsinnstillinger ved å logge inn på kontoen deres på IPrefer.com. I Prefer-medlemmer må opgi I Prefer-medlemsnummer eller e-postadresse og passord for å få tilgang til denne informasjonen på nettet. Du samtykker i å gi nøyaktig informasjon og omgående informere om eventuelle endringer i kontaktinformasjonen som beskrevet nedenfor. I Prefer-medlemmet er ansvarlig for å varsle PH&R om enhver postadresse, e-postadresse eller navneskift. Navneendringer må støttes av juridisk dokumentasjon, for eksempel ekteskapsbevis, førerkort eller juridisk rettsdokument.

I Prefer-medlemmer vil ha et tildelt I Prefer-medlemsnummer. Medlemmet oppretter et eget passord for kontoen sin. I Prefer-medlemmet er ansvarlig for å holde sitt passord, medlemskapsnummer og annen kontoinformasjon konfidensiell(t). PH&R har rett til å handle etter instruksjoner mottatt under et/en I Prefer-medlemsnummer eller -konto. PH&R er ikke ansvarlig for eventuelle handlinger som en tredjepart foretar seg ved hjelp av kontoen til en I Prefer-medlemskonto eller et I Prefer-medlemsnummer.

I Prefer-medlemmer må oppgi sitt I Prefer-medlemsnummer og verifisere personlige opplysninger før de mottar kontoinformasjon. Individuell kontoinformasjon vil ikke bli gitt til noen andre enn I Prefer-medlemmet hvis navn vises på kontoen, med mindre det kreves i forbindelse med kriminell etterforskning eller gjennom rettslig prosess.

Eventuelle feil eller utelatelser på transaksjoner som er oppført på et I Prefer-medlems konto må rapporteres innen seks (6) måneder etter utsjekkingsdatoen ved å bruke "be om poeng"-funksjonen på IPrefer.com og følge instruksjonene. Dette innebærer å legge ved en elektronisk kopi av din endelige hotellregning som du krever poeng for. Poengforespørsler vil ikke bli akseptert før du har lagt ved en folio. Unnlatelse av å gi tilstrekkelig og uendret informasjon eller dokumentasjon kan resultere i at slike I Prefer-poeng blir avvist. For I Prefer-medlembeskyttelse må I Prefer-medlemmet beholde all(e) kvitteringer og dokumentasjon til I Prefer-poengene er riktig kreditert til I Prefer-medlemmets konto.

Hvis PH&R på feilaktig måte nekter et I Prefer-medlem en I Prefer-punktopptjening eller -fordel, vil PH&Rs ansvar være begrenset til det tilsvarende av den I Prefer -opptjeningen eller -fordelen.

PH&R har rett til å korrigere enkelte I Prefer-poeng som er lagt inn ved en feil.

VILKÅR OG BETINGELSE FOR I PREFER-MEDLEMSPRIS

I Prefer-medlemspriser er kun gyldige for gjeldende I Prefer-medlemmer. Medlemskapspriser avhengige av tilgjengelighet på deltakende hoteller og feriesteder. Hvis en gjest booker I Prefer -medlemsprisen og ikke er et I Prefer-medlem, blir han/hun automatisk registrert t i  I Prefer -programmet når bookingen bekreftes. Hvis gjestene avbryter I Prefer -medlemskap sitt før de ankommer hotellet, har hotellene rett til å endre bestillingen til BAR ("Best Available Rate").

I Prefer-medlemmer vil motta en rabatt – fra 3 % avslag på Best Available Rate (best tilgjengelig pris) – avhengig av bestillingsvindu, region eller land, ukedag og andre forhold som bestemmes av deltakende hoteller. Den faktiske rabatt raten er knyttet til hotellets beste tilgjengelige (dvs. fleksibel) pris, som er en bestemt pristype som varierer avhengig av kjøpstidspunktet, er ubegrenset, ikke-kvalifisert og ekskluderer rabattrater. Deltakende hoteller har evnen til å gi avkall på ratene, noe som begrenser dem til bare bestemte romtyper, datoer eller sesongvinduer. De kan også øke eller redusere prisrabatten, så lenge det er minst 3 % av BAR. Tidlige avreiseavgifter, innskudds- og avbestillingsrestriksjoner kan gjelde og variere etter hotell.

Oppgitte vilkår knyttet til bestillinger vil gjelde, som for eksempel avbestillingsregler, tidlig avreise, forhåndskjøp og andre betalingsbetingelser.

Med mindre annet er oppgitt, vil oppgitte priser per rom per natt være basert på enkeltrom/dobbeltrom, og de inkluderer ikke skatter, driks, tilfeldige avgifter og feriestedsgebyr (hvis aktuelt). Hvis du foretar denne reservasjonen via telefon, kan du ringe +1 877 497 6976 eller se alle telefonnumre for I Prefer-programmet over hele verden. Denne prisen kan ikke kombineres med andre utvalgte kampanjer, tilbud eller rabatter, og er ikke gyldig for eksisterende reservasjoner eller grupper. Prisen kan ikke overførbares eller innløses for kontanter, og kan ikke brukes under fremtidige opphold.

I Prefer-medlemskap, opptjening av poeng og innløsning av poeng er underlagt vilkår og betingelser forI Prefer .

OVERFØRING AV RETTIGHETER

Rettighetene og forpliktelsene til PH&R under programmet kan til enhver tid tildeles eller overføres av PH&R til enhver annen tilknyttet eller ikke-relatert enhet, og utførelsen av dette skal være den uøvende enhetens ansvar.

IKKE ANSVARLIG FOR RETTSAKTER, FEIL ELLER UTELATELSER

PH&R er ikke ansvarlig for: a) eventuelle handlinger eller utelatelser fra tredjeparter sin side (inkludert, uten begrensning, deltakende hoteller) eller (b) eventuelle feil som publiseres i forbindelse med programmet, inkludert, uten begrensning, eventuelle pris- eller typografiske feil, feil i beskrivelse, feil angående deltakende hoteller og feil i kreditering eller debitering av I Prefer-poeng. PH&R forbeholder seg retten til rette opp i feil uten varsel.

TOLKNING AV PROGRAMVILKÅR

Alle tolkninger av disse programvilkårene vil gjøres etter PH&Rs eget skjønn, og PH&Rs bestemmelser vil være endelige.

ANSVARSFRASKRIVELSE

PH&Rs fraskrivelse av et I Prefer-medlems eventuelle brudd på disse programvilkårene, vil ikke utgjøre en fraskrivelse av andre tidligere eller påfølgende brudd på disse programvilkårene. PH&Rs manglende evne til å insistere på at et I Prefer-medlem overholder disse programvilkårene strengt, vil ikke bli ansett som en fraskrivelse av eventuelle rettigheter eller rettsmidler som PH&R kan ha mot det eller andre I Prefer-medlemmer. PH&R kan etter eget skjønn fraskrive overholdelse av disse programvilkårene.

ANSVARSFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRENSNING

DU FORSTÅR OG AKSEPTERER UTTRYKKELIG AT:

DITT BRUK AV DETTE PROGRAMMET ER PÅ EGEN RISIKO, PROGRAMMET ER GITT PÅ EN "SOM DET ER" OG "SOM TILGJENGELIG" BASIS. MED UNNTAK AT DET SOM ER UTTRYKKELIG ER ANGITT I PROGRAMVILKÅRENE, FRASKRIER PH&R OG ANDRE TILKNYTTEDE SELSKAPER, INKLUDERT DELTAKENDE HOTELLER OG DERES RESPEKTIVE DIREKTØRER, STYREMEDLEMMER, ANSATTE OG ANDRE REPRESENTANTER (KOLLEKTIVT "PH&R OG DETS TILKNYTTEDE PARTER") SEG UTTRYKKELIG ALLE GARANTIER, ENTEN UTTRYKKELIG ELLER UNDERFORSTÅTT, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, DE UNDERFORSTÅTTE GARANTIENE FOR SALGBARHET OG EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL.

MED UNNTAK AV DET SOM ELLERS FREMGÅR AV DISSE PROGRAMVILKÅRENE, GIR PH&R OG DETS TILKNYTTEDE PARTER INGEN GARANTI FOR AT (I) PROGRAMMET VIL TILFREDSSTILLE DINE KRAV; (II) PROGRAMMET IKKE VIL BLI AVBRUTT OG VÆRE BETIMELIG, SIKKERT ELLER FEILFRITT; (III) KVALITETEN PÅ TJENESTER ELLER INFORMASJON SOM ER OPPNÅDD GJENNOM PROGRAMMET VIL TILFREDSSTILLE DINE FORVENTNINGER; OG (IV) EVENTUELLE FEIL VIL BLI KORRIGERT. ALLE TJENESTER SOM ER MOTTATT GJENNOM PROGRAMMET, ER KUN UNDERLAGT EVENTUELLE GARANTIER FRA DERES RESPEKTIVE LEVERANDØRER, HVIS DET EKSISTERER. PH&R OG DETS TILKNYTTEDE PARTIER FRASKRIVER SEG I STØRST MULIG GRAD ALLE GARANTIER, MED HENSYN TIL DE OPPGITTE TJENESTENE, SOM ER KJØPT ELLER TILDELT GJENNOM PROGRAMMET. UTEN Å BEGRENSE GENERALITETEN AV DET FOREGÅENDE, FRASKRIVER VI OSS UTTRYKKELIG ETHVERT ANSVAR FOR TJENETEFEIL, FEILBRUK AV TJENESTE, TJENESTEMISBRUK, TJENESTEENDRING OG MANGLENDE OVERHOLDELSE AV PROGRAMVILKÅRENE.

PH&R OG DETS TILKNYTTEDE PARTER SKAL UNDER INGEN OMSTENDIGHETER VÆRE ANSVARLIG FOR EVENTUELLE SKADER AV NOE SLAG SOM OPPSTÅR I FORBINDELSE MED ELLER KNYTTET TIL BRUKEN AV, ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE, PROGRAMMET, INKLUDERT ETHVERT ANSVAR (I) FOR ETHVERT KRAV, TAP, PERSONSKADE, SKADE, FORSINKELSE, REISEAVBESTILLING, ULYKKE, KOSTNAD ELLER UTGIFT (INKLUDERT, UTEN BEGRENSNING, ADVOKATSALÆRER OG KOSTNADER FOR SØKSMÅL); (II) FOR EVENTUELLE TILFELDIGE, INDIREKTE, SPESIELLE, STRAFFBARE, EKSEMPLARISKE ELLER FØLGESKADER ELLER SKADER (INKLUDERT, UTEN BEGRENSNING, TAP AV ELLER SKADE PÅ INNTEKTER, FORTJENESTE, BESPARELSER, GOODWILL ELLER DATA) (SAMLET "TAP ELLER SKADER") DIREKTE ELLER INDIREKTE SOM FØLGE AV ELLER RELATERT TIL PROGRAMMET, PROGRAMVILKÅRENE ELLER IPREFER.COM-NETTSIDEN; (III) FEIL, FORSINKELSE ELLER BESLUTNING FRA PH&R OG DETS TILKNYTTEDE PARTER KNYTTET TIL ADMINISTRASJON AV PROGRAMMET, INKLUDERT AKSEPT AV EN I PREFER-MEDLEMSKAPSSØKNAD, KORRESPONDANSE, INNLØSNINGSFORESPØRSLER ELLER UTSTEDELSE AV I PREFER-POENG ELLER BELØNNINGSSERTIFIKATER; (IV) UAUTORISERT BRUK AV KONTOEN DIN ELLER BRUDD PÅ SIKKERHET UTENFOR VÅR RIMELIGE KONTROLL (V) ETHVERT/ENHVER TILBUD, REPRESENTASJON, ERKLÆRING ELLER KRAV OM PROGRAMMET, ENHVER PARTNER ELLER DELTAKENDE HOTELL ELLER DERES TJENESTER GJORT AV PH&R OG DETS TILKNYTTEDE PARTER; (VI) EVENTUELLE FEIL ELLER UNØYAKTIGE ELLER FEILAKTIGE OPPLYSNINGER PUBLISERT I FORBINDELSE MED PROGRAMMET, INKLUDERT, UTEN BEGRENSNING, EVENTUELLE PRIS- ELLER TYPOGRAFISKE FEIL, FEIL I BESKRIVELSE, FEIL OM DELTAKENDE HOTELLER OG FEIL I KREDITERING ELLER DEBITERING AV I PREFER-POENG; (VII) ENHVER FEIL I KOMMUNIKASJON (VIII) INNLØSNING ELLER BRUK AV I PREFER-POENG; (IX) EVENTUELLE HANDLINGER ELLER UTELATELSER FRA TREDJEPARTER; OG (X) FOR ENHVER ANNEN SAK RELATERT TIL PROGRAMMET.

DETTE ER EN OMFATTENDE BEGRENSNING AV ANSVAR SOM GJELDER FOR ALLE SKADER AV NOE SLAG, INKLUDERT DIREKTE, INDIREKTE, SPESIELLE, TILFELDIGE ELLER FØLGESKADER (INKLUDERT SKADER FOR TAP AV VIRKSOMHET, TAP AV FORTJENESTE, TAP AV GOODWILL, TAP AV BRUK, TAP AV DATA, KOSTNADER FOR Å ANSKAFFE ERSTATNINGSPRODUKTER, TJENESTER ELLER INFORMASJON, RETTSTVISTER ELLER LIGNENDE), ENTEN DET ER BASERT PÅ BRUDD PÅ KONTRAKT, BRUDD PÅ GARANTI, ERSTATNINGSANSVAR (HERUNDER FORSØMMELSE), PRODUKTANSVAR ELLER ANNET, SELV OM EN PERSON FORMIDLER AT SLIKE SKADER KAN OPPSTÅ. BEGRENSNINGSANSVARET SOM ER ANGITT HER ER GRUNNLEGGENDE ELEMENTER I GRUNNLAGET FOR FORHANDLINGENE MELLOM PH&R OG DEG. TJENESTENE SOM TILBYS GJENNOM PROGRAMMET VILLE IKKE BLI GITT UTEN SLIKE BEGRENSNINGER. UAVHENGIG AV DET SOM ER NEVNT OVENFOR, SKAL ENESTE OG HELE MAKSIMALE ANSVAR FOR PH&R OG TILKNYTTEDE PARTER AV HVLKEN SOM HELST ÅRSAK, OG DIN ENESTE OG EKSKLUSIVE LØSNING FOR HVILKEN/HVILKET SOM HELST ÅRSAK ELLER KRAV, BEGRENSES TIL DET BELØPET DU HAR BETALT FOR ENHVER TJENESTE SOM ER TILDELT DEG GJENNOM PROGRAMMET. DU ERKJENNER OG GODTAR AT HVIS DU IKKE HAR BETALT PH&R NOE BELØP FOR TJENESTER SOM ER TILDELT DEG GJENNOM PROGRAMMET FØR DEN DAGEN DU FØRST FREMLEGGER ET KRAV, ER DIN ENESTE OG EKSKLUSIVE LØSNING FOR ENHVER TVIST MED PH&R Å SLUTTE Å BRUKE TJENESTENE OG AVBRYTE KONTOEN DIN.

ENKELTE JURISDIKSJONER TILLATER IKKE ANSVARSFRASKRIVELSE AV VISSE GARANTIER ELLER BEGRENSNING ELLER UTELUKKELSE AV ANSVAR FOR VISSE TYPER SKADER. DERFOR KAN DET HENDE AT ENKELTE AV DE OVENNEVNTE ANSVARSFRASKRIVELSENE OG BEGRENSNINGENE IKKE VIL GJELDE FOR DEG. I SLIKE JURISDIKSJONER ER UTELUKKELSENE OG ANSVARET BEGRENSET TIL LOVENS MAKSIMALE OMFANG.

VAREMERKE

PREFERRED HOTELS & RESORTS, PREFERRED RESIDENCES, I PREFER, HISTORIC HOTELS WORLDWIDE, PREFERRED GOLF CLUB er varemerker og servicemerker for PREFERRED HOTEL GROUP, INC.

STYRENDE LOV

Programvilkårene skal være underlagt lovene i USA og Illinois, uten hensyn til  lovkonfliktprinsipper som kan gjøre anvendelsen av lovgivningen til en annen jurisdiksjon aktuell. Partene er enige om at ethvert/enhver krav eller tvist en part har mot den andre parten som oppstår under eller i forbindelse med disse programvilkårene (inkludert krav i kontrakt, erstatningsansvar, objektivt ansvar, lovbestemt ansvar eller andre krav) som ikke blir løst under tvisteløsnings/voldgiftsseksjonen i disse programvilkårene må løses utelukkende av en domstol med kompetent jurisdiksjon, føderal eller statlig, lokalisert i Chicago, Illinois, og ingen annen domstol. Hver part godtar å underkaste seg slike domstolers personlige jurisdiksjon og å godta forkynnelse fra dem.

TVISTELØSNINGS/VOLDGIFT

For eventuelle tvister som oppstår som følge av eller relatert til programmet eller disse programvilkårene, bekrefter og godtar du at du først vil gi PH&R en mulighet til å løse problemet eller tvisten. Dette inkluderer at du først sender en skriftlig beskrivelse av problemet ditt eller tvisten din ved å bruke følgende e-postadresse: IPrefer@PreferredHotels.com eller postadresse: I Prefer Hotel Rewards, Preferred Hotels & Resorts, 311 South Wacker Drive #1900, Chicago, IL 60606.

Du godtar deretter å forhandle med PH&R i god tro om ditt problem eller din tvist. Dette bør føre til løsning, men dersom problemet eller tvisten din av en eller annen grunn ikke er løst tilfredsstillende innen 60 dager etter at PH&R mottok din skriftlige beskrivelse av det, må du godta de ytterligere tvisteløsningsbestemmelsene nedenfor.

Du samtykker i at det eneste og eksklusive forumet og rettsmiddelet for alle tvister og krav som ikke kan løses uformelt og som på noen måte er knyttet til eller fremkommer fra programmet eller disse programvilkårene, skal løses i endelig og bindende voldgift, bortsett fra i den grad du har på noen måte krenket eller brudt eller truet med å krenke eller bryte med PH&Rs eller tredjeparts patent, opphavsrett, varemerker, handelshemmeligheter, personvern- eller publiseringsrettigheter. Du vil i så fall erkjenner at voldgift ikke er et tilstrekkelig rettsmiddel eller annen passende midlertidig forføyning kan bli søkt av PH&R og/eller de(n) aktuelle tredjeparten(e). Du og vi erkjenner at program- og programvilkårene påvirker mellomstatlig handel og at den amerikanske voldgiftsloven og føderale voldgiftsloven gjelder for voldgift under programvilkårene (til tross for eventuelle andre valg av lovvalgsbestemmelser).

Voldgift under programvilkårene skal utføres av American Arbitration Association ("AAA"). For krav på mindre enn $ 75 000 vil AAAs kompletterende prosedyrer for forbrukerrelaterte tvister gjelde. For krav på over $ 75 000 vil AAAs kommersielle voldgiftsregler gjelde. AAA-reglene er tilgjengelige på www.adr.org eller ved å ringe 1-800-778-7879. Ved innlevering av voldgiftskrav betaler vi alle innleverings-, administrasjons- og voldgiftsgebyrer for krav på under $ 75 000 totalt. For krav på mer enn $ 75 000 totalt vil betalingen av innleverings-, administrasjons- og voldgiftsgebyrer bli regulert av AAA Commercial Arbitration Rules (kommersielle voldgiftsregler). Du og vi samtykker i å betale våre egne andre avgifter, kostnader og utgifter, herunder for advokater, eksperter og vitner. En voldgiftsdommer kan på individuell basis tildele enhver erstatning som vil være tilgjengelig i en domstol, herunder rettspåbud eller prinsipputtalelse og advokatsalær. For krav på under $ 75 000 som du har gitt varsel om og forhandlet i god tro med PH&R som påkrevd ovenfor før innledelse av voldgift, hvis voldgiftsmannen fastslår at du er parten som vinner frem i voldgiften, vil du har rett til å få advokatsalær og kostnader tilbakebetalt. Med unntak av krav som er blitt dømt å være uberettigede, godtar PH&R å ikke søke betaling av advokatslære fra den andre parten i voldgiften selv om slik betaling ellers er tilgjengelig under gjeldende lov. Som et begrenset unntak fra avtalen om voldgift, er du og vi enige om at du kan reise krav i spesielle retter som tar seg av mindre krav, dersom kravene dine kvalifiserer til å bli hørt i en slik domstol.

DU HAR RETT TIL Å MELDE DEG UT AV DENNE MEKLINGSAVTALEN. Hvis du ikke aksepterer denne obligatoriske voldgiftsbestemmelsen med hensyn til en bestemt samhandling med nettstedet eller tjenesten, og deretter innen tretti (30) dager fra datoen for slik samhandling, kan du melde deg ut av denne delen av avtalen ved enten å ringe (877) 467-6979 eller de internasjonale numrene som er oppført på https://www.IPrefer.com/contact-us ELLER SENDE EN E-POST TIL IPrefer@PreferredHotels.com. Eventuell avmelding som blir mottatt etter den tretti (30) dagers tidsperiode vil ikke være gyldig, og du må forfølge kravet ditt via voldgift i henhold til disse vilkårene.

I den utstrekning som er tillatt ved gjeldende lov, skal INGEN VOLDGIFT ELLER ANDRE KRAV I HENHOLD TIL DENNE AVTALEN BLI SLÅTT SAMMEN MED ANNEN VOLDGIFT ELLER KRAV, HERUNDER EVENTUELL VOLDGIFT ELLER KRAV SOM INVOLVERER ANDRE NÅVÆRENDE ELLER TIDLIGERE BRUKERE AV NETTSTEDET ELLER TJENESTENE, OG INGEN GRUPPEVOLDGIFTSSAKER SKAL TILLATES. I tilfelle denne FRASKRIVELSEN AV GRUPPESØKSMÅL anses som ikke-håndhevbar, kan ethvert antatt gruppsøksmål kun gå videre i en domstol med kompetent jurisdiksjon og ikke i voldgift.

VI ER BEGGE ENIGE OM AT, UAVHENGIG AV OM EVENTUELLE KRAV ER I VOLDIFT ELLER RETTSSAK, BÅDE DU OG PH&R VIL FRASKRIVE SEG RETTEN PÅ EN JURYRETTSAK SOM INVOLVERER KRAV ELLER TVISTER MELLOM OSS.

Under alle omstendigheter skal eventuelle krav, handlinger eller forhandlinger fra de som på noen måte har knyttet til programmet eller disse programvilkårene, iverksettes mer enn ett (1) år etter at årsaken til handlingen oppsto.

UNDERLAGT LOVGIVNING

Medlemskap i programmet og opptjening og innløsning av I Prefer -poeng er underlagt alle gjeldende lokale lover og forskrifter. Medlemskap i programmet, medlemsfordeler, I Prefer-poeng og belønningssertifikater tilbys i god tro. Det kan imidlertid hende at de ikke være tilgjengelige hvis de er forbudt eller begrenset av gjeldende lov eller forskrift i USA eller I Prefer-medlemmets bostedsland. Hvis noen del av disse programvilkårene anses å være ulovlig eller ikke håndhevbar, vil den delen anses å være slettet fra programvilkårene i en slik jurisdiksjon, og de resterende bestemmelsene forblir i kraft.

UGYLDIGHET; TOLKNING

Dersom noen bestemmelser i disse programvilkårene blir dømt å være ulovlige, ugyldige eller ikke håndhevbare av en domstol med kompetent jurisdiksjon, skal gyldigheten og håndhevelsen av eventuelle resterende bestemmelser ikke bli påvirket. Når det brukes i disse programvilkårene, skal begrepet "inkludert" anses å bli etterfulgt av ordene "uten begrensning".

HELE AVTALEN

Disse programvilkårene, inkludert Personvernreglene og andre retningslinjer som er innlemmet her, utgjør hele og eneste avtale mellom PH&R og hver bruker av programmet med hensyn til innholdet i denne avtalen og erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, representasjoner, garantier og forståelser, skriftlig eller muntlig, med hensyn til emnet i disse programvilkårene.

DIVERSE

Du godtar at, med mindre det finnes statutter eller lov som tilsier noe annet, ethvert krav eller en handling som oppstår som følge av eller knyttet til bruken av programmet eller disse programvilkårene, innleveres innen ett (1) år etter at et slikt krav eller en handlingsårsak har oppstått, eller bli utelukket til evig tid. "Ansvarsfraskrivelse; Begrensning av ansvar"-bestemmelsene i disse programvilkårene er til fordel for PH&R og dets tilknyttede parter, og hver av disse personene eller enhetene har rett til å påtale og håndheve disse bestemmelsene mot deg direkte for egen regning.

KONTAKT OSS

Hvis du har kommentarer, spørsmål eller klager angående programmet eller programvilkårene, kontakt oss på telefonnummeret eller e-postadressen som er oppført på https://www.IPrefer.com/contact-us. Vi vil løse ethvert problem etter beste evne så snart som mulig.